• Comments:
  • Likes: 32
  • Time: 01.01.1970 00:00:00

Description

Download This Content

@orsegift 🖼 Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby