orsegift

ORSEgift

@orsegift

🔺Stone art 🖼 🔺Dhurata Speciale,Unike,Personalizuara🎁 🔺Porosit Tani 🤳 🔺#orsegift 👌

168

Posts

622

Followers

891

Following

@orsegift 🖼 Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #familytree #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby

0 30
1579695370
View

@orsegift 🇩🇪 Zbukuroni zyrën tuaj me #orsegift 🦋

0 49
1579001658
View

@orsegift 🖼 Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby

0 32
1578951995
View

@orsegift

1 64
1578839393
View

0 40
1578682494
View

@orsegift 💏🤰🤱💝Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby#love

0 45
1578405164
View

@orsegift ✈🚶‍♀️ Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby

0 47
1577870901
View

@orsegift

0 47
1577789207
View

@orsegift 💝 Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby

1 38
1577697958
View

0 46
1577546462
View

@orsegift 💙👶🍼Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby

0 45
1577463200
View

@orsegift ❣ Një dhuratë e veçantë që mban emocionet dhe momentet tuaja më të dashura. Dhurojini të dashurve të tu momente të veçanta me punimet tona, të cilet punohen me kujdes në çdo detaj. PORSIT TANI! #family #wedding #bride #boy #girl #giftideas #dhurate #gift #orsegift #stone #stoneart #art #congratulations #unik #giftunik #love ♥️ #mother#babygifts #boyfriend #girlfriend #baby

0 34
1577266433
View